Antistress figurer

Categories



Farve

Mærke

Antistress figurer med logo

Føler du dig overvældet og stresset? Bare rolig. Vores nye antistress-figur med logo er her for at hjælpe! Denne innovative figur hjælper med at lindre stress forårsaget af presset fra arbejde eller skole og giver en beroligende løsning på dine daglige kampe. Vores antistress produkt har et ergonomisk design for maksimal komfort og afslapning, plus et brugerdefineret logo designet specielt til dig som virksomhed. Antistress figurer er perfekte til alle, der har brug for et ekstra boost af energi eller motivation i løbet af dagen.

Stress i dagligdagen

430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det svarer cirka til 12 % af befolkningen. Derfor har alle virksomheder, skoler og institutioner et medansvar i bekæmpelsen af stress. At skille sig ud fra konkurrenterne og vise din dedikation til medarbejdere og forretningspartnere har aldrig været nemmere med denne anti-stress reklamegave. Det vil ikke kun give komfort i løbet af en stressende dag, men det kan også hjælpe med at forbedre humør, produktivitet og mental klarhed. Med det bløde materiale, der ligger behageligt i hånden, kan brugerne bære deres egen personlige stressaflastning rundt, uanset hvor de går - til møder, arbejde eller endda på ferie!

Genoptræning efter sygdom

Vores antistress bolde benyttes af mange til genoptræning efter sygdom. De tilbyder en sjov og afslappende måde at genoplive ånden på. De kommer i mange forskellige former, størrelser og farver, så du kan finde den perfekte løsning til dit logo! Den bløde figur eller bold er super til genoptræning af muskler i hænder, fingre og arme. Urolige børn kan have glæde af en antistress bold som de kan kramme gennem undervisningen, den giver hænderne noget at beskæftige sig med og beroliger barnet.

Antistress bold som specialdesign

Hvad mere er, tilbyder vi specialproduktion med dit eget tilpassede logodesign - trykt i op til fire farver - så du kan promovere din virksomhed eller dit brand, mens du understøtter helbredsrestitution. Vores specialdesignede bolde kan formes i sjove varianter og har dit logo for ekstra personalisering. Uanset om du vil bruge bolden som en opløftende firmagave eller en form for terapi til dig selv eller andre, vil disse produkter helt sikkert berolige sindet.

Hvordan ser din antistress figur ud?

Vil du effektivt levere dit budskab og promovere dit brand på en kreativ måde? Stressbolde er den perfekte løsning! Med vores udvalg af stressbolde kan du vælge mellem adskillige designs, størrelser og farver. Disse produkter er gode til at promovere ethvert produkt, service eller branche. Ved at forære personlige stressbolde væk med dit logo eller slogan på, vil du sørge for, at folk husker det, hver gang de rører ved en af disse sjove gimmicks. Den ultimative afstressende salgsfremmende gimmick: En antistress bold med logo!

Få dit logo på en antistress bold

Dette unikke produkt er designet til at hjælpe med at reducere angst og lindre muskelspændinger, samtidig med at det promoverer din virksomheds brand. Den er komplet med dit logotryk, hvilket sikrer, at kunderne bliver mindet om din virksomhed, hver gang de rækker ud efter den. Det brugerdefinerede design giver dig også mulighed for at tilføje et unikt touch, der afspejler din virksomheds værdier, hvilket skaber endnu mere kundeengagement.

Stress på arbejdet kan føre til en følelse af magtesløshed og udmattelse, men med vores antistress bolde vil du være i stand til let at tackle dagens krav. Fremstillet af letvægtsskum giver disse klembare afspændingsbolde lindring af spændinger og fremmer afslapning - perfekt til dem i et travlt arbejdsmiljø. Ikke kun hjælper de med at bekæmpe stress, men disse reklameartikler er også en vidunderlig firmagave med dit logo trykt på dem for maksimalt brandings potentiale.

Kan jeg bestille en vareprøve?

En produktprøve er den perfekte måde at teste kvalitet og kontrollere, om formen matcher dine krav. Med levering inden for 2-5 dage kan du hurtigt afgøre, om denne vare opfylder alle dine behov. Vores team sikrer, at hver prøve er grundigt testet for pålidelig ydeevne, hvilket giver dig ro i sindet, når du skal træffe en vigtig beslutning. Du kan stole på, at vi leverer overlegne produkter med hurtige ekspeditionstider til en konkurrencedygtig pris. Bestil nu og oplev vores forpligtelse til ekspertise! Har du spørgsmål så ring gerne til os på telefon 7020 4056 eller send os en email på info@brandingfabrikken.dk

Hvordan beregner jeg prisen?

Er du klar til at tage besværet ud af prisberegninger? Med vores online prisberegningsservice kan du få et omfattende tilbud på dit projekt på kun få minutter! Alle omkostninger er inkluderet, fra materialer og arbejde til forsendelse og afgifter. Vi gør det nemt for dig at sammenligne forskellige muligheder – så du kan træffe en informeret købsbeslutning på kort tid. Bestil i dag, og vores team af eksperter vil maile dit et layout på dine ønsker inden for 24 timer.

Får jeg en korrektur på mine antistress figurer?

Velkommen til vores team af eksperter – vi er her for at give dig råd og vejledning for at sikre, at du vælger den rigtige løsning til dine behov. Uanset om det er logodesign, korrektur eller implementering af et projekt, har vi alle de nødvendige færdigheder til at få arbejdet gjort. Med os ved din side kan du være sikker på, at vores omhyggeligt udvalgte team vil arbejde hårdt for at skabe noget unikt for dig og give dig ro i sindet ved at vide, at alt kører glat. Kontakt os gerne på telefon 7020 4056 eller send os en e-mail på info@brandingfabrikken.dk

Vi vil så gerne høre fra dig!