Børneartikler

Kategorier

Categories
Farve

Mærke


Reklameartikler til børn

Børns fantasi og kreative sind er en værdifuld ressource. Det er derfor, vi tilbyder sjove reklameartikler til børn, der opmuntrer deres nysgerrighed og kreativitet. Vores udvalg af farveblyanter, plysdyr, magneter, nøgleringe og andre nyhedsartikler vil bringe smil frem til både unge og gamle ansigter. Uanset om du vil have noget unikt at give væk til en event, åbent hus eller firma begivenhed, vil vores produkter gøre enhver dag speciel.

Farvekridt til papir og fliser

Farvekridt med logo er typisk beregnet til brug af børn. De er farverige og sjove, og de kan bruges i skole- eller børnehaver for at tilskynde børn til at være kreative og udtryksfulde. Farvekridt med logo kan også bruges som en reklamegave til børn og deres forældre, eks. når de skal på restaurant og nyde hinanden. Skal du holde et åbent hus-arrangement for voksne og børn, kan farvekridt være en god afledning, når de ”voksne” taler om dit firmas produkter. Vores farvekridt i små æsker er en praktisk og kreativ måde at promovere dit brand på, når de skal bruges i børneaktiviteter og arrangementer.

Vejkridt til leg og sportsbegivenheder

Vejkridt med logo kan bruges til at markere en rute eller sted, hvor dit firma afholder et arrangement eller en begivenhed. Skal firmaet deltage i en sportsbegivenhed og ønsker at heppe på medarbejderne, så kan vejkridt bruges til at synliggøre dette undervejs på ruten.  Vejkridt er en effektiv måde at få din virksomhed eller organisation til at skille sig ud og øge synligheden blandt medarbejdere, kunder og potentielle kunder.

Plysdyr med logo

En skøn og hyggelig måde at promovere din virksomheds produkter på - et plyslegetøj med dit logo! Lad både børn og barnlige sjæle blive fortryllet af de unikke og behagelige design. Vores produkt giver timevis af sjov, stimulering af fantasi og en følelse af sikkerhed, hvilket sikrer varig brandsynlighed. Det giver også en fremragende firmagave eller præmie, der vil efterlade et indtryk på kunder i alle aldre. Plysdyr gives ofte på sygehuse til de mindre børn som er utrygge ved hele situationen. Plysdyr ses også ved mange store sportsbegivenheder, hvor det at vinde en ”løve” ved eks. Tour de France betragtes som en fantastisk gave for både børn og voksne. Reflekser med logo: Reflekser er en vigtig sikkerhedsfunktion for børn, når de går eller cykler i mørket. Ved at tilføje dit logo til reflekser kan du ikke kun øge børnenes sikkerhed, men også gøre dit brand mere synligt i samfundet.

Leder du efter en bestemt gave?

Tag endelig fat i vores salgskontor, hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste gave til jeres behov. Vi sidder klar ved telefon 70 20 40 56 eller på mail; info@brandingfabrikken.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!