Branding med omtanke

Categories


Farve

MærkePromotionartikler og branding med omtanke

Her finder du reklameartikler af genbrugt papir, kork og plast, økologisk bomuld m.m. Bestil gaveartikler med eller uden logo. Brug dem på messer, når du deler reklamegaver, gimmics og merchandise ud. Brug gaveartikler med reklametryk, reklameprodukter og gaver med logo i hverdagen, der er produceret med omtanke.
Styrk din virksomheds profil ved at købe kvalitets profilbeklædning til medarbejdere, der er lavet af gode materialer. Brug promotion artikler med omtanke til intern og ekstern markedsføring og skab synergi mellem virksomhedens profil ind- og udadtil. Understreg jeres værdier og få en stærk forbindelse mellem jeres målgruppe og promotion artiklerne. Skab tillid og loyalitet ved at kommunikere værdier, der matcher din virksomhed.

 

Køb reklameartikler med omtanke i god kvalitet

Promotionartikler fås i flere udgaver. Ved at vælge en god kvalitet produceret med omtanke, viser du virksomhedens værdier til dine målgrupper, kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser. I stedet for at producere af nye materialer, når du skal vælge reklame artikler kan du vælge gimmicks og merchandise, der er lavet af genbrugte materialer som genbrugt kork, plast, papir, bomuld samt økologisk bomuld.

Hvornår bruger man merchandise og reklamegaver?

De bruges både internt i virksomheden med og uden tryk som profilbeklædning, muleposer, tasker, notesbøger, keyhangers til ID-kort m.m. Og eksternt som reklamegaver, til valgkampagner i folketingsvalg og kommunalvalg, merchandise, gaveartikler, gaver med logo, gimmics etc. Reklameprodukter er designet til at promovere din virksomhed eller dit brand. Du kan bruge det til salgskonkurrencer, når I har nye produkter på markedet m.m. Sæt dit logo på kuglepenne, paraplyer, nøgleringe, vandflasker og t-shirts m.v.

Hav omtanke for produktionsmetoden

Du finder her produkter, der er produceret med omtanke. Produkter, hvor der fx er sparet vand under fremstillingen i forhold til et lignende produkt, hvilket er godt. Det kan være produkter af genbrugsbomuld, økologisk bomuld, genbrugt papir, plastic og kork m.v. I stedet for at producere udelukkende nyt fra bunden, bliver produkter du finder her bl.a. recycled og livet forlænges.

Følg produktet

Vælger du et produkt fra vores Iqoniq kollektion fra XD Connect er der en livscyklusvurdering på. Du kan skanne produktet på den QR-etiket, der sidder på. Der er et digitalt pas af produktet, hvor du kan følge CO₂ aftryk, vandforbrug og ”land aftryk”. Der er et benchmark, så du kan se tallene i forhold til et almindeligt/sammenligneligt produkt. Dvs. du kan se hvor meget CO₂ dette produkt sparer ifht. en konventionel t-shirt m.m. Læs mere her om XD. Det er ikke kun tøj vi tilbyder fra XD Connect, XD Xclusive, XD Design og XD Collection, men også tasker, rygsække, paraplyer, vandflasker og drikkekrus fra Avira, notesbøger m.m.

Bliv klar til messe med recycled reklameartikler

Et eksempel på, hvordan reklameprodukter kan kobles med branding med omtanke, kan være hvis I ønsker at trykke jeres brand på en t-shirts af økologisk bomuld, på en reklameparaply, kuglepenne, blokke m.m. Du kan på alle produkter læse hvordan de er fremstillet. Tag reklame gaver og gimmiks med på messe og giv dem i gave på messestanden. Se mere om Iqoniq produkterne her.

Brandingfabrikken kan hjælpe din virksomhed med branding med omtanke

Brandingfabrikken kan hjælpe din virksomhed med at rådgive og sælge produkter med og uden reklametryk. Det kan bidrage til at skabe en positiv opfattelse af virksomheden som en ansvarlig aktør i samfundet. Brandingfabrikken kan være med til at finde de rigtige reklameprodukter, der passer til virksomheden.

Kontakt os

Tag kontakt til vores dygtige projektleder på info@brandingfabrikken.dk eller telefon 70 20 40 56. Vi har mange års erfaring inden for profilbeklædning og branding.