Elektronik, gadgets og USB

Categories
Farve

Mærke


Elektroniske produkter med reklametryk

Hvis du leder efter en måde at få dine elektroniske enheder til at skille sig ud fra resten, så er vores elektroniske produkter med logo det perfekte valg for dig! Vores produkter omfatter en lang række tilbehørs produkter, du kan bruge sammen med din pc og mobil- og tablet-enheder, alt sammen tilpasset med dit eget unikke logo. Derudover sikrer vores leverandørnetværk, at du får et kvalitetsprodukt hver gang. Vores reklamegaver med tryk kan leveres på korte produktionstider, så vi kan hjælpe dit firma hurtigt med de nyeste tilbehør til elektroniske produkter.

Gør dit liv lettere og stressfrit

Tjek Brandingfabrikkens store udvalg af sjove, praktiske og uundværlige tilbehørs artikler til dine elektroniske enheder. Fra kamerablokkere, der beskytter dit privatliv til kraftfulde powerbanks, der sikrer, at du altid er forbundet, vi har alt det væsentlige, du skal bruge for at få dine smartenheder til at fungere smartere. Vores sortiment omfatter også Bluetooth højttalere med logoer, så du kan få dit brand til at "spille" eller vise et unikt design frem. Med disse kreative gimmicks vil du være i stand til at forblive organiseret og underholdt med stil!

USB Stick med logo

Er den perfekte reklameartikel med logo! Dette kvalitetsprodukt er et must-have for enhver virksomhed, der har behov for hurtig og pålidelig lagring af store filer eller billeder. Med en kapacitet på op til 64 GB kan du gemme alt fra præsentationer til vigtige dokumenter uden at bekymre dig om at løbe tør for plads. Dit logoet kan trykkes på den ene eller begge sider og gør det nemt at genkende jeres firma. USB stik med logo efterlader et varigt indtryk, når du skal sende tilbud eller anden vigtig information direkte til dine kunder.

Merchandise til din bærbare computer

Udstyr din medarbejdere med innovative, sjove gimmicks til deres laptop, PC eller tablet. Se vores store udvalg af smarte dimser, som førsteklasses hubs, sikkerhedsudstyr, komplette adaptersæt og trådløse opladningsmuligheder. Ikke kun vil dette tilbehør tilføje dit logo til møder, salgs-situationer eller konferencer, det vil også lette dine kunder og medarbejders arbejdssituationer. Med alle de fantastiske og praktiske værktøjer til deres rådighed, vil de være i stand til at få mest muligt ud af enhver onlineoplevelse!

Løb aldrig tør for strøm!

Undgå stress over at løbe tør for strøm, bevar kontakten med vores Powerbanks med logo! Løb aldrig tør for strøm igen, når du er væk fra dit kontor, på stranden, hygger dig på festival eller på farten. Vores stilfulde og praktiske Powerbanks holder dine enheder fuldt opladede, så du kan tage dit online liv med, hvor som helst, uden at være begrænset af opbrugt batteritid. Vores avancerede teknologi sikrer, at du altid har nok juice til at komme igennem dagen, mens du nyder den ekstra bonus ved at få trykt dit logo på hver enkelt.

Hav altid korrekt kabel ved hånden!

Sig farvel til kabelrod og sammenfiltrede ledninger! Vores smarte kabler med flere udgange og stik tilbyder den perfekte løsning til effektiv og hurtig opladning. Tilslut nemt flere enheder på én gang uden at skulle bekymre dig om kompatibilitetsproblemer. Derudover er disse smarte kabler perfekte til dem, der har brug for en opladningsløsning, der er med på farten. Med dit logo trykt på, vil dine kunder ikke kun være tilfredse med deres nye produkt, men også vise din reklame frem hver gang, der skal oplades!