Fritid og strand

Kategorier

Categories


Farve

MærkeSjove produkter til fritid og strand

Sørg for, at din branding skiller sig ud ved den næste begivenhed med vores reklameprodukter til fritid og strand. Disse varer er perfekte til festivaler, picnic eller bare en dag i solen! Vores udvalg af reklamevenlige vandflasker er fantastiske til enhver udendørs aktivitet som vandre-eller cykelture , mens vores hængekøjer gør det nemt og behageligt at slappe af efter en lang dag. Vi kan sætte dit logo på ethvert produkt, du vælger, så dit brand aldrig går ubemærket hen!

Festival med branding

Skab unikke og uforglemmelige oplevelser for dig selv og dine kunder eller medarbejdere med vores enestående festival- og picnic produkter. Lav din helt egene reklamepakke til en af årets festivals. Sørg for at beskytte kunderne imod solen med solbriller og solcreme med dit logo eller et slogan for din virksomhed.  De vil nyde musikken med dine stilfulde solbriller, der kommer i en række forskellige farver og modeller. Top det af med solcreme, der indeholder den nyeste UV-beskyttelsesteknologi for at beskytte dig mod skadelige stråler!

Overlevelsestur med branding

Skal du arrangere en overlevelsestur for håbefulde lederaspiranter eller skal i på et kickoff med medarbejderne? Så tjek vores spændende produkter, der er kan hjælpe med det praktiske og giver den perfekte mulighed for at sætte jeres logotryk i front. Vores smart multitools med alt til en overlevelses tur , kompas til af finde vej og feltflasker til den at holde væskebalancen gør jeres tur til en leg. Alle deltager har et skønt minde med jeres flotte logotryk bagefter. Tjek også vores mange smarte madbeholdere så er perfekte til en tur ud i det vilde. Et flot logotryk vil blive værdsat bagefter, når minder går tilbage.

Rejsestik med logo

At rejse til udlandet har aldrig været nemmere med disse uundværlige rejseadaptere. Med et moderne design og brugerdefineret logo er det ikke bare en praktisk, men også smart firmagave. Mange af vores modeller indeholder usb-stik til telefon, iPad eller andre elektroniske produkter, hvilket gør den perfekt til at oplade alle dine enheder på farten. Og med dens universelle kompatibilitet kan du nemt bruge denne adapter i stikkontakter over hele verden – Spar dine kunder og medarbejdere for stress og bekymringer om at finde kompatible opladere!

Reklameartikler til stranden

Gør dine dage på stranden endnu mere mindeværdige denne sommer med vores skræddersyede reklameartikler til sommer og sjov på stranden! Vores højkvalitets badebolde med logo vil tilføje et stænk af sjov og solskin til din dag. Nyd endeløs underholdning på stranden med vores udvalg af aktive spil, få en lur på en oppustelige pude og tjek vores andre spændende produkter. Hold din telefon sikker mod vand og sand med vores eksklusive beskyttelsesetuier – perfekt til alle dine snaps ved kysten!

Hvordan beregner jeg en pris online?

Hvis du gerne vil bestille et reklameprodukt med logo på for at promovere dit brand, varierer priserne afhængigt af den model du vælger, samt hvor mange farver dit tryk er i. Du kan beregne din pris online ved at indtaste det ønskede antal af trykfarver og logomodellen for dit aktuelle produkt. Der er ingen ekstra omkostninger ud over, hvad du får at vide online. Prisen er naturligvis afhængig af det antal produkter, du køber. Bestiller du mere end 3.000 kr. eksklusive moms, får du GRATIS fragt på din indtastede ordre. Har du brug for assistance eller andre spørgsmål til vores produkter, så kontakt os på mail info@brandingfabrikken.dk eller ring på 7020 4056.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din næste reklameopgave!

Kan jeg se mit tryk på produktet?

Du vil selvfølgelig være sikker på at tjekke logotryk logo for fejl og uoverensstemmelser. Vores omfattende korrekturtjek kontrollerer alle detaljer i designet, før det produceres. Vi sikrer, at alt er, hvor du vil have det, og at logoet står klar og flot. Du modtager en PDF-korrektur med alle oplysninger samt et billede af det købte produkt med dit logo. Korrekturen er din garanti for at alt bliver leveret, som du ønsker.

Er du usikker eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon 70204056 eller på mail på info@brandingfabrikken.dk.

Vi er altid klar til hjælpe!