Håndklæder og badekåber

Categories
Farve

MærkeHåndklæder og badekåber med logo

Praktiske og funktionelle reklamegaver med trykt eller broderet logo er altid en god gave, håndklædet bliver brugt på stranden, efter badet, i fitnesscentret eller eks. på festivalen. Brug håndklæder når du skal promovere eks. et nyt hår-eller kropspleje produkt, en sommerevent eller som en god sommergave til dine medarbejdere og kunder.

Hvorfor er håndklæder med logo en god gave?

Giv dine kunder og medarbejdere en skøn dag ved stranden eller poolen med et lækkert badehåndklæde med jeres firmalogo. Vores badehåndklæder er ikke kun bløde og komfortable, men også en effektiv måde at fremme dit brand eller logo på. Uanset om du bruger dem som en reklamegave til kunder eller som en gave til dine medarbejdere, vil dine kunder og forretningsforbindelser være imponerede over en behagelig og meget anvendelig reklamegave.

Vores badehåndklæder med logo er lavet af høj kvalitet og kommer i forskellige farver og størrelser, så de passer til alle behov og præferencer. Med vores avancerede trykketeknologi sikrer, at dit logo eller produktfoto bliver tydeligt og præcist gengivet på håndklædet, så det er synligt og genkendeligt for dine kunder og medarbejdere.

Tilføje badehåndklæder med logo til din markedsføringsstrategi og få en ny reklamegave, der modtages med glæde. Håndklæder er en effektiv måde at fremme dit brand på og samtidig give dine kunder en praktisk gave, de vil elske og bruge i mange år fremover.

Badekåber med broderet logo

Skal du afholde ledelsesseminar på et lækkert hotel, så kan en flot blød badekåbe med broderet logo være gaven, som får alle til at huske tilbage på et dejligt ophold, hver gang badekåben bruges. Badekåber med logo er en god idé, hvis firmaet skal på spaophold eller give en eksklusiv gave i eks. en salgskonkurrence. Badekåber med diskret eksklusivt broderi vil give dine kunder en luksuriøs følelse hver gang de bruges og minde dem om din virksomhed. 

Håndklæder, gæstehåndklæder eller badelagen?

Vi kan tilbyde håndklæder flere formater, skal du bruge et håndklæde til firmaet toiletter kan en størrelse i 50x100 cm. være perfekt til formålet. Vil du sættet et flot diskret logo på håndklædet, kan et mindre broderi være en elegant løsning. Ved at hænge reklamehåndklæder på medarbejdere og kunde toiletter, vil dit firma være i ”top-of-mind” hele dagen.

De mindre gæstehåndklæder i format 30x50 cm. kan være en god løsning på kundetoiletter, hvis eks. hygiejnen skal være helt i top, og håndklæderne skiftes ofte. Gæstehåndklæde kan også benyttes i eks. fitnesscentre, som kunderne benytter til aftørring under træningen. Er håndklædet dekoreret med dit firmalogo, er reklameværdien høj, da logoet hele tiden er i fokus.

Håndklæder kan generelt være en effektiv måde at øge brand kendskab på dit logo. Ved at tilføje virksomhedens logo, slogan eller budskab på håndklæderne, kan du øge opmærksomheden omkring dit brand og skabe positiv opfattelse blandt kunder og forretningsforbindelser.

Da håndklæder bruges ofte i eks. svømmehaller, fitnesscentre, på stranden osv., kan det også skabe interesse hos andre, som måske vil undersøge mere om din virksomhed.Derudover kan håndklæder med dit brand på være en god gave til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Det kan vise, at din virksomhed værdsætter dem, og samtidig styrke jeres relation.

Samlet set er håndklæder en værdifuld reklamegave, da de er praktiske, anvendelige og vises ofte i offentlige områder, hvilket kan hjælpe med at øge brand genkendelse og skabe en positiv opfattelse af dit brand.

Har du brug for hjælpe med dit valg af reklame håndklæder? Så kontakt gerne vores salgskontor på telefon 70 20 40 56 eller på mail info@brandingfabrikken.dk.