Hus, have og køkken

Reklame produkter til hus, have og køkken

Få mest muligt ud af dit udendørs rum med vores reklameprodukter til huset, haven og køkkenet! Fra livlige blomsterfrø til farvestrålende madskåle til hund og kat. Du finder i dette segment en reklamegave til alle i huset. Om du skal give en reklamegave til de firbenede venner, til hjemmebaren eller eks. en god vinåbner sammen med din vingave. Se vores sjove og anderledes reklamegaver sin kan bruges til hverdag i vores hjem, hus eller have. Har du brug for hjælp, råd eller vejledning, så kontakt gerne vores salgsafdeling på tlf.  70 20 40 56 eller mailto:info@brandingfabrikken.dk

Haveprodukter med reklamelogo

Havearbejde er en fantastisk måde at komme tilbage i kontakt med naturen eller afstresse på. Med vores reklameprodukter til haven, eks. havehandsker med logotryk, små poser med blomsterfrø eller et sæt med haveredskaber – kan dine kunder virkelig gøre deres haver levende! Du kan lave sjove slogans eller ordspil med de forskellige have reklameprodukter og blomsterfrøene vil sætte lidt ekstra farve på din kundes have denne sæson. Vi ved, at når dine kunder vokser, vil du også vokse!

Husk på insekterne!

Vi skal alle gøre vores del for biodiversitet og naturbevarelse, og nu kan du starte med at beskytte insekterne! Se alle vores fine nye produkter: et reklamehotel for insekterne. Det perfekte sted for dem at leve i komfort og sikkerhed; et rum, der giver dem mulighed for at trives uden at bekymre sig om fare og holde varmen igennem vinteren. Vores hoteller er fremstillet træ, der sikrer minimal miljøpåvirkning, samtidig med at det giver masser af faciliteter såsom hyggelige reder, skjulesteder og varme. Sæt dit logo på og giv insekterne en chance.

De firbenede venner

Leder du efter det perfekte kæledyrstilbehør? Stop med at lede! Vores praktiske og hygiejniske hundeposer holdere er perfekte at sætte dit reklamelogo på. Er du leverandør til dyrlæger, kæledyrsbutikker eller er din målgruppe ejer af et kæledyr, så er der flere mulighed for at gøre opmærksom på dit flotte logo. Når du sætter dit logo på en gave til de firbenede venner, rammer du målgruppen med kæledyr perfekt. Ingen elsker deres små venner højere.

Køkkenredskaber med reklame

Velkommen til en sjov og funktionel måde at promovere dit brand på! Vores køkkenredskaber med tilpassede reklamelogoer er den perfekte måde at vise din virksomheds ånd frem. Inden kickoff, kan du eks. give medarbejderne specielle forklæder med dit logo - det vil helt sikkert bringe deres holdstolthed frem! Og når frokosten kommer, gør vores robuste madpakker det nemt for alle på kontoret at tage mad med hjem til senere. Har firmaet en ordning hvor, der kan tages mad med hjem til familien er vores smarte madcontainer, madkasser og runde beholdere perfekte til dette. Sætter du dit logo på bliver medarbejderne mindet om den gode arbejdsplads, hver gang kassen tømmes og vaske af.

Om lidt er kaffen klar!

Intet kontor bør nogensinde være uden kaffe! Vores udvalg af stempel kander kommer i mange modeller og fra forskellige mærker, så du kan finde den, der passer til din virksomheds image. Og nu, kan du få din reklame trykt eller graveret ind i kanderne. Med dit logo på stempelkanden har du mulighed for at skabe en unik og ensartet branding-tilstedeværelse. Ikke alene er det fantastisk reklame, men det vil gøre din arbejdsplads til et mere behageligt sted for alle ansatte og gæster.

Alt til vin og bar

Med vores kapselåbnere med reklamelogo vil du være sikker på at gøre et varigt indtryk! Vores kollektion har en bred vifte af farver, former og materialer, der er perfekte til enhver begivenhed eller lejlighed. Skal du afholde en vinaften eller aflevere en god flaske vin, så har vi også et stort udvalg af vintilbehør såsom proptrækkere, tjenerværktøj, hældepropper og termometre - perfekt til at sikre, at din vin åbnes korrekt og holder den optimale temperatur! Du kan naturligvis sætte dit logo på de forskellige produkter, så dine kunder mindes om den gode gave, hver gang en vin åbnes.

Duft lys med logo

Vi introducerer den perfekte firmagave til hoteller, barer og butikker: duft lys med logo! Vores duft lys med tilpassede logoer er den perfekte tilføjelse til enhver virksomhed og skaber en behagelig atmosfære, som dine kunder og personale vil sætte pris på. Vores stearinlys frisker toiletterne op på virksomheder, hoteller eller barer og giver en indbydende og mindeværdig duft. Ikke kun bringer de et strejf af luksus til ethvert rum, men de kan også være en betænksom gave til medarbejdere, kunder eller særlige lejligheder.

Mangler du hjælp eller inspiration til din næste firmagave?

Så kontakt gerne vores salgsafdeling på telefon 70 20 40 56 eller på mail info@brandingfabrikken.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!