Køletasker og kølebokse

Kategorier

Categories


Farve

MærkeKøletasker og kølebokse med logo

Brandingfabrikken har et stort udvalg af robuste køletasker, hvor dit logo og andre budskaber kan trykkes på. Disse køletasker giver en langvarig reklameeffekt og bruges ofte som refleksion af virksomhedens visuelle identitet med farver, design og logo. Med disse køletasker er det oplagt at vise en professionel fremtoning ved årets sommerfest, picnic eller blot som firmagave til alle samarbejdspartnere, medarbejdere eller kunder.

Picnic, koncert eller til madpakken!

Køletasker er praktiske ved særlige begivenheder - hvis man skal ud at rejse eller til festival eller koncert. Brug den i hverdagen til en afkølet madpakke. En køletaske som firmagave giver et stort pluspoint når den tages i brug! Køletasken er ideel til mange forskellige situationer: De lange ture, skovturen, stranden, teltturen, festivalen eller andre udendørs koncerter. Den kan bringe både lidt afkøling samt flere timers afslapning med sig. Sammen med de afkølede drikkevarer vil personen med en køletaske score point på mange fronter!

Transporter dine drikkevarer eller mad med stil!

En køletaske med logo er både brugbar og effektiv markedsføring. Når du er med familien på tur, i forlystelsesparken eller med din partner på ferie, kan en transportabel køletaske gøre opmærksom på din virksomheds unikke logo og brand. Med vores kundeservice - eller samarbejde med din grafiker - kan du skabe et unikt design af disse køletasker, så dine forsyninger holdes friske imens din reklame fylder luften!

Kan jeg se prisen online?

Brandingfabrikken har gjort hele købsprocessen af produkter som køletasker med tryk helt åben og klar til at se. Vi specificerer alle priser inklusive det endelige antal, så der ikke vil være nogen ubehagelige overraskelser. Er dit samlede køb mere end 3.000, - kr. ekskl. moms opnår du GRATIS fragt direkte til din virksomhed. Det er vores mission at give dig en høj service og effektiv løsning, som du kan stole på og have stor glæde af.

Produkternes pris varierer afhængigt af den specifikke variant. Hos Brandingfabrikken tilbyder vi   attraktive mængde rabatter, hvis du bestiller mere end én køletaske. Du kan online beregne prisen på forskellige antal og se din besparelse straks! Har du behov for hjælp eller har du en forespørgsel, så tage endelig kontakt til os via mailen info@brandingfabrikken.dk eller ring 7020 4056. Vi glæder os til at tale med dig og besvare dine spørgsmål om vores produkter!