Krus med logo

Farve

Mærke


Krus med logo

Reklamekrus med logo er altid en populær reklamegave. Med dit trykte design, logo eller reklametekst får du en enestående branding, som ses dagligt når kruset er i brug. Et krus med logo bruges ofte som en markedsføringsstrategi for at øge brandbevidstheden og øge loyaliteten til virksomheden.

Start dagen med et logokrus

Mange starter dagen med en god kop kaffe, varme the eller måske en dejlig varm chokoladedrik, sæt dit logo i fokus og mind dine medarbejder om, hvilken god arbejdsplads de har. Brug krus med logo på dine møder med kunder og få en produktiv samtale over en god kop mokka. Uanset i hvilket segment du arbejder, vil et logokrus altid være en god investering.

Forskellige materialer

Reklamekrusene kan være lavet af forskellige materialer, for eksempel keramik, porcelæn, metal eller plastik. De kan have forskellige størrelser, former og farver, afhængigt af virksomhedens behov og ønsker.

Hvordan trykkes et logokrus?

Dit logo eller brandingtekst kan produceres på flere måder. For at opnå størst holdbar brændes logoet ind i kruset overflade med 4-800 grader i en specialovn. Dette giver et klart og skarpt logo eller tekst, der varer i lang tid og er synligt for både den der drikker af kruset og andre i lokalet. For at få dine flotte logokrus til at holde længst muligt anbefaler vi ikke brug af industri opvaskemaskiner.

Hvorfor et reklamekrus?

Reklamekrus med logo kan bruges som gave til kunder, som et supplement til et produktkøb eller som en del af en reklamekampagne. De kan også være en del af en virksomhedsuniform for ansatte og give et ensartet og professionelt udseende.

Krusene kan være en effektiv og omkostningseffektiv måde at markedsføre din virksomheds brand og øge opmærksomheden om dine produkter og tjenester. Giv f.eks. dine salgsmedarbejder et logokrus med ud til alle deres kunder og din virksomhed vil være i top-of-mind hverdag, når kaffen nydes.