Kuglepenne med logo

Farve

Mærke
Kuglepenne med logo

Vis dit brands stolthed med en af verdens ældste og mest effektive former for annoncering! Kuglepenne med et logo tilbyder dig den perfekte måde at promovere din virksomhed eller særlige begivenhed på. Ikke alene er de omkostningseffektive, men de giver dig også mulighed for at efterlade et varigt indtryk på potentielle kunder eller modtagere. Vores penne varierer fra billige til de helt dyre designs af høj kvalitet. Hver og en giver de dig som bruger, en god skriveoplevelse.

Salgsfremmende kuglepenne med logo tilbyder den perfekte balance mellem funktionalitet og stil. Uanset om du leder efter firmagaver eller reklameartikler, er disse kuglepenne en tidløs klassiker, der kan være med til at øge din virksomheds synlighed, samtidig med at de løser et dagligt problem. Det moderne design sikrer, at de passer til alle typer lejligheder og vil passe lige ind i bestyrelseslokaler eller daglige begivenheder. Ikke kun giver disse kuglepenne bekvemmelighed og komfort i skrift, men de er også mindeværdige!

Stort sortiment af kuglepenne med logo

Pennen er et vigtigt værktøj, som enhver person har brug for i deres liv. Vores kuglepenne giver dig ikke kun mulighed for at skrive tanker og ideer ned, men fungerer også som en vigtig påmindelse i din hverdag. Dets brug kan være forskelligartet, lige fra at skrive huskelister eller noter ned til et møde på arbejdet til at skrive opskrifter til middag eller efterlade en personlig besked til venner og familie. Kuglepenne med logo bør være en fast bestanddel i alle virksomheders reklameportefølje.

Den perfekte pen til din virksomhed.

Få det perfekte logo på en pen, og sørg for, at folk husker dig. Vores kuglepenne tilbyder en række muligheder, fra overkommelige priser til topkvalitet. Deres slanke design og holdbare materiale gør dem langtidsholdbare og pålidelige at bruge i enhver situation. Med den mest overkommelige løsning kan du få flere kuglepenne med dit ønskede logo, der vil øge din eksponering markant og hjælpe med at sprede budskabet om dit brand. En kuglepen med logo kan være en billig og effektiv reklamesøjle, vi fraråder dog altid vores kunder at vælge de allermest prisbillige kuglepenne, da de kan ende med at blive en dårlig oplevelse for både bruger og giver. Skal kuglepennen spejle jeres image som virksomhed, så vælg med omhu, skal kuglepennen matche din profil gennem en specifik farve eller skal eks. clipsen afspejle dit logo, så der er en rød tråd igennem hele din branding.

Imponer både personale og forretningspartnere med en mere luksuriøse pen i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af kuglepenne i mere eksklusiv kvalitet, disse kommer ofte i sin egen individuelle gaveæske, hvor du også har mulighed for at trykke virksomhedens logo. Fremstillet af holdbare materialer, vil disse udsøgte skriveredskab være en skattet påmindelse om din påskønnelse i de kommende år.

Hvorfor skal jeg vælge kuglepenne med logo?

Kuglepenne med logo er en praktisk salgsfremmende gimmick, som din virksomhed kan give til kunder, medarbejdere eller forretningspartnere. Derfor er det også en god gave til reklame og omtale, så du vælger noget, der tydeligt repræsenterer din virksomhed. Kuglepennene kan henlede opmærksomheden på din virksomheds logo, adresse, telefonnr. eller en web-adresse. Alt sammen vigtige information, når dine kunder vil i kontakt med firmaet.

Andre vigtige parametre for dit valg af kuglepen kan være skrive komfort, design og farven på pennen. Har du brug for hjælp til at vælge den korrekte pen så kontakt os på info@brandingfabrikken.dk eller telefon. 70 20 40 56 så hjælpe vi med at opfylde alle disse behov. Når din virksomheds logo er trykt på en reklame skriveredskab, afspejler det naturligvis dit professionelle image. Vi har kuglepenne tilgængelige i en lang række farver og designs, så du kan tilpasse en til at matche din virksomheds identitet.

Hvad koster kuglepenne med tryk?

Hos Brandingfabrikken er hele købsprocessen åben og så gennemsigtig som mulig. Alle priser, herunder det endelige antal, vil blive specificeret for at undgå uventede udgifter. Er dit samlede køb mere end 3.000 kr., eksklusive moms, får du GRATIS levering direkte til din virksomhed!

Vores mission er at yde den højeste service og de mest effektive løsninger - så du kan stole på os! Produkterne har forskellige priser afhængigt af modellen. I Brandingfabrikken tilbyder vi attraktive rabatter hvis du bestiller mere et større antal kuglepenne - beregn prisen direkte online med hensyn til antallet og se din besparelse straks!

Har du brug for hjælp eller har andre spørgsmål vedrørende produkterne, så tage venligst kontakt til os via mail

info@brandingfabrikken.dk eller ring på 7020 4056. Vi glæder os til at tale med dig om vores produkter!

Får jeg en korrektur til godkendelse?

Inden trykkeriet starter på din opgave, vil du modtage flere PDF-korrektur af kuglepen, trykfarve og placeringen af din virksomheds logo. Du vil have mulighed for at gennemgå beviset grundigt, og maile din  din godkendelse til ogs. Du kan selvfølgelig rette korrekturen, hvis du ikke er tilfreds med den løsning, vi har foreslået. Ligesom du også vil modtage en ordrebekræftelsen med alle priser inden trykstart.  

Kan jeg bestille en vareprøve på kuglepennen inden bestilling?

Du er velkommen til at bestille en prøve af alle de kuglepenne, du overvejer at bestille. Prøverne tilsendes din adresse på ca. 2-5 dage. Er det dyrere kuglepenne sender vi altid en faktura på vareprøverne, En færdig trykprøve, vil vi normalt først foreslå ved meget store ordrer, da dette er forbundet med en stor omkostning for dig som kunde.