Kuglepenne

Color

Brand

Kuglepenne

Verdens første og mest vellykkede reklameartikel, verden rundt, er kuglepenne med logoDet er en gennemprøvet succes, som altid giver resultat. På Brandingfabrikken.dk har vi et stort udvalg lige fra billige plastik kuglepenne til fristende dyre mærkevare kuglepenne, når den afgørende underskrift skal sættes. Kuglepenne med logo tiltrækker kunder til din  messestand, brug dem som pålidelige spredegaver, der vækker glæde hos dine kunder. Skal firmaet afholde en vellykket konferencer, en fantastisk event, en stimulerende intern salgstræning, så er kuglepenne med logo et hit. Skal du udsende en interessant og inspirerende kampagne så er luksuriøse kuglepenne med dit logo en gennemprøvet idé. Logo kuglepenne er en billig reklameartikel i dagligdagen og du giver hele tiden, dine kunder en påmindelse om dit firma. 

Når du indkøber kuglepenne med logo er det velrespekteret, at der fremgår telefonnr. eller webadresse på pennen også. Dine kunder har dig altid tæt ved hånden og kan hurtigt skabe kontakt. I vores store udvalg finder du næste alle farver også forskellige refill farver, som rød, grøn eller sort.

Hvilket design er bedst?

Det kommer helt an på hvad du ønsker at opnå med dine logo kuglepenne. Skal du sprede budskabet om dit firma til mange, vil en billigere men pålidelig plastik kuglepen være nr. 1. Skal du skabe værdi for en vigtig kunde i dit firma, skal du vælge en dyrere pen, som signalere høj værdi, kvalitet og effektivitet. Skal du på messe og vil gerne sprede dit navn og budskab ud blandt mange potentielle kunde, så er den traditionelle metode en billig kuglepen. Vil du gerne vise at I er et innovation og trendy firma i enestående udvikling, så har vi mange flotte plastik kuglepenne i elegant design.

Kuglepen eller rollerball?

En kuglepen har som ordet antyder en kugle for enden af refillen, refillen er beholderen som indholder blækket. Kuglen drejer rundt og blækket flyder ud. Det første kendte patent på kuglepenne findes så langt tilbage som år 1885 - imidlertid skulle der gå 61 år før en kuglepen, som vi kender dem, lanceres til det brede publikum. Mange udviklingstimer og mennesker har været indover den lange rejse. Alene i 1946 blev der i USA produceret over 150 mill. kuglepenne. Resten er historie, kunne vi fristes til at sige. Faktum er at kuglepenne med logo er den mest benyttede reklameartikler verden over selv i dag. Rollerballs har en minikugle i enden og blækket er tyndere og flydere letttere ud. Rollerballs har den store fordel, at de er nemme at skrive med, da der ikke skal trykkes så hårdt, for at få blækket til at flyde. Rollerball leveres med hætte.