Muleposer - bomuld

Farve

Mærke
Bomulds muleposer med logo

Stå ud fra mængden og spred dit budskab med disse bæredygtige muleposer og tasker med logotryk. Det professionelle design, som holder i årevis, gør vores poser
til det perfekte reklameværktøj. Skønne farver, moderigtigt design og langtidsholdbare materialer bidrager til stor logo synlighed på diverse offentlige steder, men viser også jeres miljøvenlighed. Og ikke kun det – alle de daglige indkøb, studiematerialet eller madpakken skal jo bæres! Med en flot trykflade kan jeres logo blive gengivet fuldfarvet eller ensfarvet. Den bedste og letteste reklamesøjle nogensinde – et mobilt reklameværktøj!

Hvorfor skal du vælge poser med tryk?

Udvælgelse af reklamegaver er et vigtigt skridt for et firma, når de ønsker at sende et kraftfuldt signal til potentielle kunder. I disse dage har miljøbeskyttende eller bæredygtige produkter stor værdi for forbrugerne som et tegn på overskud til at bevare den naturlige verden, og det påvirker ofte deres endelige valg. Når du skal vælge reklamegaver med logo, sigter du altså ikke blot mod at udløse effektive marketing resultater - men også give forbrugerne en merværdi ved at retfærdiggøre dine produkter eller ydelser gennem en bæredygtig helhedsvision.

Det er de små detaljer, der betyder mest – og tasker med dit logo er en fantastisk måde at vise din omsorg. Vores praktiske, robuste designs kommer i en række forskellige farver og størrelser for at opfylde alle dine behov. Uanset om du bringer varer ud til dine kunder eller sender gaver til forretningspartnere, giver en mulepose med logo et ekstra strejf af kvalitet, der vil få dem til at føle sig værdsat.

Specialproduktion eller standardvare

Hos Brandingfabrikken kan du skabe dine tasker med et unikt logo, der udtrykker præcis, hvem du er. Fra standardprogram til specialdesign tilbyder vi et omfattende udvalg af poser, som du kan tilpasse med designs og logoer skræddersyet af dig. Du vil være i stand til at bringe din vision til live ved hjælp af vores erfarne team af reklamedesignere, som har mange års erfaring med at lave perfekte tasker til netop dig.

Kundernes tillid er afgørende for os, og derfor bestræber vi os altid på, at levere det bedst mulige resultat hos Brandingfabrikken. Vi forstår, hvad du har brug for, så vi vil altid være sikre på at give præcis det tilbage til dig, som du ønsker. Med genbrugs-eller økologiske materialer, informerer du dine kunder om, at din virksomhed er opmærksom på miljøet og dermed en samarbejdspartner, de fortsat vil handle med.

Gør din firmaprofil stærkere med reklameartikler

Nå nye højder af branding gennem salgsfremmende produkter Der er mange miljøvenlige muligheder at overveje, når det kommer til at vælge salgsfremmende produkter, og endnu flere fordele. Tænk nøje over dine mål og målsætninger, når det kommer til reklameartikler, samt hvilke sammenhænge de kan bruges i.

Hvis du har problemer med at finde kreative løsninger, der maksimerer værdien for både din virksomhed og kunder, er du naturligvis velkommen til kontakt vores venlige kundeservice team. Vores specialister giver råd og vejledning så de passer perfekt til dine behov og ambitioner – det eneste du skal gøre, er at ringe på +45 70 20 40 56 eller maile info@brandingfabrikken.dk!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide prisen?

Hos Brandingfabrikken er hele købsprocessen åben og så gennemsigtig som mulig. Alle priser, herunder det endelige antal, vil blive specificeret for at undgå uventede udgifter. Er dit samlede køb mere end 3.000 kr., eksklusive moms, får du GRATIS levering direkte til din virksomhed!

Vores mission er at yde den højeste service og de mest effektive løsninger - så du kan stole på os! Produkterne har forskellige priser afhængigt af modellen. I Brandingfabrikken tilbyder vi attraktive rabatter hvis du bestiller mere end én mulepose - beregn direkte online prisen med hensyn til antallet og se din besparelse straks!

Har du brug for hjælp eller har andre spørgsmål vedrørende produkterne, så tage venligst kontakt til os via mail info@brandingfabrikken.dk eller ring på 7020 4056.

Vi glæder os til at tale med dig om vores produkter!

Hvordan ser posen med mit logo ud?

Inden vores trykkeri går i gang med din opgave, vil du modtage en PDF korrektur, som viser posemodel, trykfarve og placering af dit logo. Du skal godkende korrekturen og det vores fælles bekræftelse på at alt er som du ønsker. Du kan naturligvis rette i korrekturen, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.

Kan jeg bestille en vareprøve på posen inden bestilling?

Du er velkommen til at bestille en prøve af alle de poser, du overvejer at bestiller. Prøverne tilsendes din adresse på ca. 2-5 dage. Vi sender altid en faktura på vareprøver, En færdig trykprøve, vil vi normalt først foreslå ved meget store ordrer, da dette er forbundet med en stor omkostning for dig som kunde.