OM OS

OM OS


Brandingfabrikken har igennem mere end 35 år hjulpet danske virksomheder med at få deres brand og image kendt og udbredt. Vi er sparringspartner for marketingafdelingen, salgsafdelingen eller HR. Vi er med fra idéudviklingens start til du modtager det færdige reklameprodukt.

Hos BrandingFabrikken har vi gjort det nemt og enkelt for dig, at indkøbe dine reklame- og profilprodukter! Du skal ikke bruge timer på at sammenligne priser og produkter, da vores prismatch sikrer dig den bedste og billigste pris i Danmark. Vi har udvalgt et stort og bredt produktsortiment med hurtige leveringstider og vores webshop er bygget op, så du nemt kan søge efter produkter i favorit-farverne eller i prisklasser, der passer til dit budget.

Vores lange erfaring fra reklame- og profilbranchen har lært os at være ekstremt ydmyge og have fuldt fokus på konstant at lette, forbedre og skabe sikkerhed for vores kunder. Vores leverandører er alle udvalgt med stor omhu; både med hensyn til kreativitet og vareudvalg men også strenge krav, når det kommer til miljøpåvirkning og gode arbejdsforhold. Selvom meget er automatisk, er vi altid med på den "anden side" og hjælper dig gerne undervejs. Som kunde modtager du altid en ordrebekræftelse, på de bestilte varer og en korrektur til godkendelse, hvis der skal logodekoration på din bestilling. 

Har du spørgsmål, kan altid ringe til vores kundeservice på tlf. 7020 4056 eller sende en mail til info@brandingfabrikken.dk

Fra de mere end 35 års erfaring i reklame-og profilbranchen, ved vi alt, der er værd at vide om tryk, gravering, broderi eller print på papirvarer. Vores dygtige projektledere hjælper med råd, vejledning og gode idéer, når dit behov opstår. Mangler du en sparringspartner, der kan lytte til og udfordre dine behov eller ønsker du blot at ”spille bold”, så er vi klar! Vi ved hvad god service og korrekt rådgivning betyder. 

Påsken er en tid til at fejre, så kig forbi vores shop Påskegave, hvor du finder et stort udvalg af påskegaver til dine kunder og medarbejdere.

 

Send os en besked