Polo shirts

Farve

Mærke


Poloshirts med logo

Polo shirts med logo er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring dit brand og efterlade et varigt indtryk på dine kunder. Uanset om du skal klæde dit team på til en firmamesse, bruge dem som arbejdsbeklædning eller om du ønsker at give dine kunder en stilfuld gave, er polo shirts med logo et fantastisk valg.

Vi kan tilbyde polo shirts fra mange forskellige brands, alle er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er både bløde og holdbare. De er designet til at være behagelige at have på hele dagen, og samtidig have et flot og professionelt udseende.

Se vores store og brede udvalg af farver og størrelser, for at finde den perfekte polo shirt til dit behov. Vores erfarne team af projektledere kan også hjælpe dig med at skabe den perfekte logoløsning, om det skal være tryk eller broderi til din virksomhed.

Polo shirts med logo er en investering i dit brand og virksomhedens image. Lad os hjælpe dig med at skabe et professionelt indtryk på dine kunder og samtidig øge din synlighed og branding.

Performance Poloshirts

Poloshirts i cooldry materiale er designet til at være åndbare, fugttransporterende og hurtigtørrende, hvilket gør dem ideelle til udendørs- og sportsbegivenheder.

Ved at trykke dit firmalogo på performance polo kan du øge dit firmas synlighed, når dine medarbejdere bærer dem til events eller når de er ude på salgsbesøg. Cooldry polos kan også bruges som reklamegaver til kunder og samarbejdspartnere, eks. som en salgsgave, som en ”tak-for-ordren” gave eller blot som god reklame for dit brand eller produkt.

Skal din virksomhed sponsorere en sports begivenhed eller en turnering, eller støtte medarbejderne i jeres firma sports afdeling, kan polos med dit firmanavn eller logo på, være en super løsning. Dette vil øge din synlighed blandt publikum og potentielle kunder, samtidig med at det skaber en positiv association mellem dit brand og sportslige aktiviteter.

Benytter dit firma en uniform eller skal i på sommermesse, kan cooldry polos give et professionelt og sammenhængende image til dit firma.

Poloshirts med lange ærmer

En poloshirt med lange ærmer er stilfuld og alsidig beklædning, som jeres virksomhed kan bruge i mange forskellige sammenhænge; eks. til jeres produktions- eller salgspersonale. Når der tilføjes et flot broderet eller trykt logo, får I en flot og fuldendt reklame, som matcher jeres image. Vi har poloer fremstillet af ren bomuld eller blandingskvaliteter, alle i et let og blødt stof, der giver en behagelig pasform og bevægelsesfrihed.

Poloshirts har et klassisk design med en krave, tre knapper i front og lange ærmer, der gør den velegnet til både formelle og uformelle anledninger. Forsynet med reklame kan den bruges som en del af en afslappet virksomhedsprofil eller kombineres med en jakke eller blazer for et mere formelt look.

Poloshirten med lange ærmer findes i forskellige farver og materialer, så det er nemt at finde en, der passer til jeres ønsker og behov. Brug langærmede poloer, som en del af jeres profilbeklædning eller til at fremme dit brand.

En poloshirt med lange ærmer er tidløs og alsidig profilbeklædning, der passer til mange forskellige afdelinger i virksomheden. Den er komfortable og med et stilfuld logodesign giver den virksomheden et flot image til kunder og forretningsforbindelser.

Vores erfarne projektledere sidder klar ved telefon 70 20 40 56 eller på info@brandingfabrikken.dk hvis du har bruge for råd og vejledning til dit næste polo køb.