Rejseartikler

CategoriesFarve

MærkeRejseartikler med logo

Tag på eventyr uden at bekymre dig om besværet ved at holde styr på dine ejendele med vores fantastiske rejseartikler! Vores produkter er designet med den moderne rejsendes behov i tankerne og giver den tryghed, du, dine kunder eller medarbejdere har brug for på deres rejser.

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og er testet for at sikre, at de lever op til vores standarder for holdbarhed og pålidelighed. Vi har en bred vifte af produkter til enhver rejse, fra korte weekendture til lange, internationale eventyr.

 

Pudseklud til briller m.m.

Er dine kunder træt af at have beskidte briller og ikke kunne finde noget, der kan tørre dem ordentligt af? Giv dem en smart reklame stofserviet, som de nemt og effektivt kan pudse deres briller med! Opnå samtidig at dit logo kommer i fokus og bliver gemt i lommen, tasken eller brilleetuiet.

Vores pudseklude er specielt designet til at fjerne snavs, støv og fedtede fingeraftryk fra brilleglasset, så der igen kan ses klart og skarpt. De er lavet af blødt og slidstærkt materiale, der ikke ridser eller beskadiger glassene. De er også lette og kompakte, så dine kunder kan tage dem med sig overalt, så er dit logo altid ved hånden, når brillerne skal pudses.

Vores reklame stofservietter kan også bruges til at tørre andre små genstande, såsom mobiltelefoner, laptopskærme og kameraobjektiver. De er også perfekte til at rense solbriller, svømmebriller og skibriller, så dine kunder og medarbejdere altid kan have en klar og uforstyrret udsigt.

Med vores logo på dine reklamepudseklude, kan du også sprede kendskabet til dit brand, mens du hjælper dine kunder med at holde deres briller og andre små genstande rene og klare. De er en perfekt funktionel gave eller som en give-away på messer og events.

Så giv dine kunder en hjælpende hånd med en reklame pudseklud, og lad dem se verden klart og skarpt! Bestil dine stofservietter med logo i dag, og oplev forskellen!

En behagelig flyvetur!

Ørepropper med tryk giver fred og ro, så dine kunder kan hvile og forberede sig til deres vigtige møder på slutdestinationen. Giv en sovemaske med et flot firmalogo og sikrer dine kunde en god søvn på en lang flyrejse.

Giv dine kunder en stressfri rejse med en komfortable, oppustelige rejsepude! Den perfekte ledsager til lange flyvninger eller bilture, den giver effektiv nakkestøtte for at holde dig afslappet og forfrisket under hele rejsen. Tryk dit firmalogo på puden og du har den perfekte gave til kunder i rejse- eller bilindustrien.

Et flot trykt etui til pas og dokumenter holder alt sikkert og organiseret, og så er din virksomheds logo synligt, hver gang det er tid til at bruge vigtige rejsedokumenter.

Opbevaringsposer med logo

Opbevaringsposer og tasker med logo er uundværlige for enhver rejsende. De gør det nemt at holde styr på dine ting og organisere din bagage, så du kan nyde din rejse uden stress og frustration. Med vores opbevaringsposer og tasker kan du rejse i stil og sikkerhed og vide, at dine ejendele er beskyttet mod skader og tyveri.

Vores opbevaringsposer og tasker er fremstillet af forskellige materiale fra PVC til filt kvalitetsmaterialer, der er designet til at holde dine ting tørre eller beskyttede. De er lette og holdbare, så du kan bære dem med dig overalt, uden at det bliver en byrde. Få en flot løsning på en opbevaringstaske med firmalogo og slogan, så bliver dit logo set hver gang, det er tid til en ny rejse.

Vores opbevaringsposer og tasker er også nemme at bruge. De er udstyret med lynlåse og snorelukning og bærestropper, der gør det let at åbne og lukke poserne, så de passer til dine behov. De er også lette at rengøre og vedligeholde, så du kan bruge dem igen og igen på dine fremtidige rejser.

Uanset om du er på udkig efter en opbevaringspose til dine toiletartikler, en taske til dine sko eller en større taske til dit tøj og tilbehør, har vi den perfekte løsning til dig. Vores produkter er tilgængelige i forskellige størrelser og farver, så du kan finde den, der passer bedst til dine firmafarver eller profil. En opbevaringspose er en praktisk gave, som bliver modtaget med glæde.

Så hvis du vil gøre din næste rejse mere organiseret og stressfri, så invester i en af vores opbevaringsposer eller tasker i dag!

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores salgafdeling på telefon 7020 4056 eller på mail info@brandingfabrikken.dk Vores personale sidder klar med gode råd og vejledning.

Vores rejseartikler er også den perfekte gave til de eventyrlystne kunder eller medarbejdere i dit firma, der sætter pris på kvalitetsprodukter. Med dit logo på rejse gaveartikler, kommer din reklame med rundt, når kunder og medarbejdere udforsker verden.

Så hvad venter du på? Bestil dine rejseartikler i dag og få den ro i sindet, der følger med at give den helt rigtige reklamegave til en rejse!