Reklameartikler

Reklameartikler med logo

Siden 2. verdenskrig har branchen for reklame og reklameartikler været i flyvende udvikling. I dag kan ingen forstille sig, at tage på messe uden at medrbinge reklameatikler til at dele ud blandt kunde og besøgende. Reklameartikler med logo skaber opmærksomhed på dit brand, dit firma eller et af jeres produkter. Hos Brandingfabrikken.dk er vi, efter mere end 30 år i branhcen mestre i, at finde lige præcis det produkt, som skaber synlighed for dit produkt, koncept eller firma.

 

Antistress
Ure, armbåndsure, vejrstationer
Branding med omtanke
Børn, småbørn og babyer
Drikke- og sportsflasker
Elektronik, gadgets og USB
Festartikler
Fritid og strand
Sportstilbehør
Hus, have og køkken
Til kontoret
Skriveartikler
Lightere
Lamper og værktøj
Levnedsmidler
Nøgleringe og nøglesnore
Paraplyer
Rejseartikler
Sikkerhed, bil og cykel
Inden- og udendørs spil og legetøj
Personlig pleje

Messer

Skal du på messe og mangler du en gode idé til et opmærksomhedsskabende produkt, så tjek vores mange sjove andeledes reklameartikler. På en messestand finder du ofte en god kuglepen, som viser jeres logo, webadresse og firmanavn. En notesbog til gode hints, kontakter eller nyt samarbejde er altid en god idé. Lidt sødt til en lang dag, giver en god stemning og energi til endnu en runde i messehallen. Vi har pastilæsker med logo, som kan fyldes med lakrids, myntepastiller, vingummi eller chokoladelinser. Pastilæsker har en stor trykflade og kan med fordel benyttes til produktlanceringer. 

Maksimér din penge

Hos Brandingfabrikken.dk prismatcher vi på produkter, du finder online (danske sites), på denne måde er din investering sikret imod forkerte og opskruede priser. Det kan altid betale sig at dele reklameartikler ud til dine kunder, for hvem vil ikke gerne modtage en gratis gave!. Du får dit logo spredt ud blandt dine nuværende kunder, nye kunder kan blive tiltrukket og kendskabet til dit firma spredes.