Sikkerhed, bil og cykel

Kategorier

CategoriesFarve

Mærke


Sikkerhedsprodukter til din bil og cykel

Vi ønsker alle at føle os trygge og sikre, uanset hvordan vi kommer fra punkt A til punkt B. Vores innovative og sjove reklame produkter hjælper med at sikre dig ro i sindet ved at holde dig sikker til fods, på cykel og i bil. Med de omfattende sikkerhedsprodukter, udstyr til håndfri mobil telefoni og solafskærmning m.m. er du godt rustet til at hjælpe dine kunder når de sætter sig ind i bilen eller op på cyklen.

Når uheldet er ude, er nødhammeren nærmest!

Vores nødhammere med indbygget seleskærer er det perfekte værktøj til at holde dig sikker, mens du kører. Der findes flere robuste designs, som leveres med skarp skærekant. Det giver ro i sindet i enhver situation, hvilket giver dig en effektiv måde at bryde ud af et køretøj hurtigt og sikkert. Ikke alene vil den effektivt hjælpe med at skære gennem fastklemte sikkerhedsseler, men dens unikke hoved fungerer også som en vinduesknuser - og sparer dyrebare sekunder, der kan gøre hele forskellen i en nødsituation. Sæt dit reklamelogo på en nødhammer og red liv. En praktisk og værdifuld reklamegave til både kunder og medarbejdere.

Solafskærmning til både voksne og børn

Intet siger sommer som en solskærm med et iøjnefaldende reklamelogo. Hold din bils interiør køligt og behageligt i varmt vejr. Vores forrude solskærme giver beskyttelse mod solens varme stråler, mens de promoverer dit brand med stil. Med et blik på vores specialprintede muligheder er du altid klar til at køre i komfort og selvtillid. Skil dig ud fra mængden med dette unikke produkt, der beskytter dig mod overophedede autosæder og en brandvarm bilkabine efter en dag på stranden eller i storbyen.

Sig farvel til varme autostole i sommervarmen! Vores solskærm med reklamelogo er perfekt til børn, når solen er stærk. Med et UV-blokerende stof holder det temperaturen køligere inde i bilen og hjælper med at beskytte mod hårdt sollys. Derudover er den fuldt justerbar, så du kan finde den helt rigtige position for optimal komfort og beskyttelse. Lad vores solskærm med reklamelogo hjælpe dine børn med at slå varmen denne sommer!

Oplad mobilen og tal håndfrit

Undgå besværet med at holde dine enheder opladet og sikre på vejen! Vores smarte biloplader med reklametryk er et must-have for chauffører, der har brug for at forblive forbundet. De dobbelte biladaptere kommer med 2 USB-stik, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for opladningsporte. Derudover har de håndfri funktioner, så du kan foretage opkald uden at skulle fumle rundt med en enhed – alt imens du undgår store bøder ved at bruge din telefon bag rattet. Med dit reklametryk på en oplader får du store stjerne hos dine kunder og forretningsforbindelse, eller hvad med at sikre dine medarbejdere, når de er på landevejen?

Førstehjælp i bilen

Ingen har nogensinde planer om at komme ud for en ulykke, men at være forberedt kan gøre en verden til forskel. Derfor er vores førstehjælpskasse og sikkerhedsveste med logo et must-have i din bil! Vores førstehjælpskasse indeholder alt, hvad du har brug for i tilfælde af en mindre skade eller medicinsk nødsituation, mens du er på farten. Vores sikkerhedsveste med synligt logo holder dig sikker og lader andre vide, at der er hjælp i nærheden.

Isskrabere med dit reklametryk

Isskraber er den perfekte salgsfremmende gave til at hjælpe dine kunder med at rydde deres forruder for sne og is denne vinter. Det er en praktisk størrelse, der nemt passer i ethvert handskerum, så det skader aldrig at have et par ekstra i reserve i bilen. Der kan trykkes sjove tekster, som passer til en isskraber og dit logo vil lyse op som et iøjnefaldende tilpasset reklametryk, hvilket gør det til et effektivt give-away emne, der ser godt ud! Med sine lave omkostninger giver det en billig, men utrolig nyttig salgsfremmende vare, som vil blive værdsat af alle, der får en.

Få hjælp til dine sikkerhedsgaver!

Kontakt vores salgsafdeling på telefon 70 20 40 56 eller på mailto:info@brandingfabrikken.dk