Slik med logo

Categories

Farve

Mærke

Slik med logo

Salgsfremmende slik kan være en fantastisk måde at vinde potentielle kunder på. Forskning peger på, at især skandinaver foretrækker salte slikvarianter som lakrids, hvilket gør det til et ideelt valg til marketingkampagner i Danmark, Sverige, Norge eller Finland. Skal du videre ud i Europa er det især Tyskland, Holland og England som spiser sødt eller salt lakrids. Vi kan også forslå vores lækre bolsjer i indpakket logopapir, de er altid et hit!. Salgsfremmende slik er både omkostningseffektivt og mindeværdigt: du vil få dit indtryk til at vare ved, med en lav indsats!

Slik som salgsbooster!

Du kan endda tage dette et skridt videre ved at bruge salgsfremmende slik som en mulighed for at profilere din virksomhed; slik giver effektiv branding og synlighed – ikke kun ved messer, men også som en lille godbid i dine leverancer. Så når du beslutter dig for den rigtige salgsfremmende strategi for din virksomhed, skal du overveje, hvor meget værdi og rækkevidde slik kan give dit firma. Det vil helt sikkert skabe tillid og blive værdsat blandt dem omkring dig!

Salgsfremmende slik kan være en billige metode for din virksomhed til at få sit logo eller slogan præsenteret. Det kan være meget nyttigt ved messer, konferencer, konventioner og andre begivenheder.

Alle elsker slik med logo!

Hos Brandingfabrikken kan vi tilbyde slik med logo, i form af små poser eller pastilæsker med forskellige indhold. Bolsjer indpakket i logopapir er altid et hit og til påske samt jul kan vi tilbyde div. chokoladeæsker med jeres helt eget logo eller hilsen.

I en verden hvor det går stærkt, kan tage tid at fange din kundes interesse. Fordi de fleste mennesker i dag arbejder eller aktivt har travlt med andre bekymringer, er det svært at få alles udelte opmærksomhed. Som følge heraf er det en vigtig udfordring at gøre en indsats for at introducere, forklare eller udvide dit koncept eller produktlinje.

Ved at investere en lille sum har du mulighed for at løse dette lille problem. Få mennesker siger "nej" til at få et gratis stykke slik. Er du på messe, konference eller på valgarbejde i gadebilledet, kan du friste mange med en lille pose slik eller et godt bolsje. Du får taletid og en positiv respons fra både voksne og børn.

Hvilken type slik passer til mit firma?

Vælg mellem et stort udvalg af slik med logo; herunder vingummier, karameller, blødt tyggeslik, tyggegummi og chokolade med forskellig smag. Vores store udvalg af bolcher kan smage af frugtmix, lakrids, stærk peber eller pebermynte, der er mange muligheder. Vores flotte pastilæsker kan trykkes med et stort logo, en præsentation af jeres værdier eller billedet af et helt nyt produkt. Prøv en ny type slik til din næste messe, konference eller til dine salgsmøder. Spred dit budskab ud med en skøn smag i munden, vi er sikre på at dine kunder vil værdsætte det!

Få spredt dit budskab

Hos Brandingfabrikken har vi flere muligheder for at hjælpe din virksomhed med små søde reklame godbidder. Vi giver digerne råd og vejledning omkring hvilken type slik, der passer bedst til jeres aktuelle behov. Har I behov for en bestemt slags slik med et specifikt logo trykt på, vil vi ofte kunne tilbyde en løsning, som måske ikke er vist på vores hjemmeside. Vi har et bredt og godt leverandør netværk, som kan hjælpe os i disse situationer.

Uanset om det er en netbutik eller en fysisk butik, er det generelt en god idé at have noget særligt at tilbyde dine kunder, som tak for at være loyale. Dine kunder vil huske på jer som et sødt minde og vi håber, at dine kunder vil besøge dig igen. Spred budskabet om dit firma og byd dine kunder på et stykke slik, en mini slikpose eller pastilæske med logo.

Hvordan bestiller jeg?

Har du brug for hjælp til at vælge en løsning, der passer til dine behov, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har eventuelle bekymringer om de produkter eller alternativer, vi tilbyder. Vi udvider og forbedrer løbende vores sortiment. Tag et kig på vores website, der er masser af inspiration og hjælp at hente.

Når du er online, kan du straks beregne prisen og se hvilket omfang din investering har. Har du tvivlsspørgsmål til dit logo, placering af logoet eller ønsker du vores forslag til en løsning, så kontakt os gerne på tlf. 7020 4056 eller info@brandingfabrikken.dk.

Hvordan ser mit logo ud på slikket?

Inden den endelig produktion sætter i gang på trykkeriet, vil du modtage en pdf korrektur, som viser logo, trykfarver samt logoplacering på din bestilling. Du skal godkende korrekturen og det er vores fælles bekræftelse på at alt er som du ønsker.

Kan jeg få lov at smage, før jeg bestiller?

Vareprøver tilsendes indenfor 2-5 dage, der ligger ofte et eksempel på en færdig vare blandt smagsprøver, eks. et indpakket bolche med logo.