Paraplyer med logo

Categories
Farve

Mærke
Paraplyer med logo

Er en nem og flot måde at få dit logo repræsenteret i bybilledet eller hos dine kunder. Paraplyer er en praktisk og velanset reklamegave, som altid modtages med glæde, for hvem har ikke brug for en paraply!

Hos Brandingfabrikken har vi inddelt vores paraplyer i flere kategorier, så det er nemt for dig som kunde at finde den helt rigtige model. Se eks. stormparaplyer eller de altid populære taskeparaplyer.

Opnår stor brand værdi med logo på paraplyer

I Danmark taler vi meget om vejret. Det er svært at forudse, hvornår klimaet bliver godt eller dårligt den dag. I denne sammenhæng kan det også være en grund til, at vi ofte tager emnet op i samtale, på arbejdet eller ved festlige lejligheder. I Danmark regner det ofte, og det kan forekomme flere gange om dagen. Af den grund er en paraply med logo en genial reklamegave. Som virksomhed kan du give dine kunder, medarbejdere eller partnere nogle fine paraplyer med dit firmas navn eller logo trykt på. Dermed kan du få den bedste eksponering for dit brand, når det regner i byen.

En paraply har 8 paneler, hvor du kan trykke logoer, værdisæt, slogans, tegninger eller noget helt andet og adskille din virksomhed fra alle de andre. Uanset hvilken retning paraplyen ses fra, vil de få et glimt af virksomhedens logo eller annonce. Her vil du tiltrække mere opmærksomhed ved at vælge en paraply, der matcher din virksomheds overordnede image eller er forbundet med en særlig kampagne.

Hvorfor vælge en reklame paraply?

Det er vigtigt at tænke over dit mål, når du profilerer din virksomhed. Der er en lang række muligheder for online eller offline annoncering, som altid bør overvejes. Det er også en beslutning, der skal være en måde, hvorpå du kan få et højt investeringsafkast, så du når ud til din målgruppe og får den eksponering, du ønsker. Alt taget i betragtning er det en betydelig fordel at gå med en vare, der kan have praktiske anvendelser i dagligdagen, og som også kan vare ved i lang tid. En paraply med logo er velkommen i bilen, til din sommerfest, hvis du skal fejre jubilæum eller til rejsegildet over nye bygninger.

Vælg den korrekte paraply til dit behov

Hos Brandingfabrikken har vi gjort det nemt for enhver, når de skal vælge en paraply med logo til din virksomhed, organisation eller brand. Gennem nøje udvælgelse af leverandører, stiller vi høje krav til vores paraply sortiment; materialer af høj kvalitet, mange farver og et stort udvalg. Når du skal vælge din næste reklame paraply skal du have øje for følgende:

  • Pris og kvalitet hænger nøje sammen
  • Hvor stor skal paraplyen være?
  • Skal den være ”storm” sikker?

Vi ved, hvordan man opnår bedste resultat med at trykke dit reklamebudskab på paraplyen, hvilket garanterer, at modtageren både er imponeret over din virksomheds logo og benytter paraplyen i lang tid fremover. Har du brug for idéer eller hjælp til at layoute din næste reklame paraply, så kan vores grafiker og salgspersonale komme med råd og vejledning, så du får dit behov dækket 100% ind.

Hotelvirksomhed, valgkamp, kundepleje?

Uanset hvordan du skal bruge din reklameparaply kan det være en effektiv måde at skabe synlighed og reklamer for din virksomhed. Mange mennesker vil sætte pris på en paraply, da den er ideel at bruge, mens det regner i Danmark. Synligheden opstår, når eks. hotellet udlåner paraplyer til de mange turister som besøger Danmark, når dine medarbejdere bevæger sig til og fra arbejde, til store festivaler, sportsarrangementer eller når du skal afholde årets sommerfest.  

Vælg den paraply, der passer til dine behov og dit budget, hvor du kan få trykt et logo, slogan til din valg- kamp, dit parti eller et nyt produkt, du skal reklamere for.

Hvilken model skal jeg vælge?

Hos Brandingfabrikken har vi mange forskellige modeller af paraplyer, det kan måske virke forvirrende for dig som kunde! Vi hjælper derfor altid gerne med råd og vejledning til lige netop dit næste reklamefremstød. Skal du tage første spadestik til noget stort? Så kan en golfparaply, hvor 2 kan stå under samme paraply være en god idé. Skal I på picnic tur med hele firmaet til årets fest, så kan en taskeparaply som er nem at medbringe være en super løsning. Eller vil du bare opnår stor synlighed i gadebilledet, så vil en standard paraply være bedste forslag.

Opnå god reklame og send alle tørt afsted

Sørg for, at medarbejdere og kunder holdes tørre i regnen ved hjælp af lige netop din paraply med flot logo. Du kender det sikkert godt! Der er sjældent noget værre end at blive våd og kold i regnen. Især efter en lang køretur, i starten af arbejdet eller forud for et vigtigt møde. Nu kan du afhjælpe situationen samtidig med du opnår reklame for din virksomhed eller dit produkt. Ved at vælge din ønskede paraply i farver og design, som matcher din profil, kan du forsyne dine kunder, kolleger eller klienter med en gave, der giver dem mulighed for at transportere den i deres taske, i deres bil, eller andre steder, hvor den er praktisk at have lige ved hånden.

Hvad koster en god reklame paraply med logo?

Hos Brandingfabrikken er hele vores købsproces åben og så gennemsigtig som muligt. Alle priser, inklusive den anslåede mængde, vil blive specificeret for at undgå uforudsete udgifter. Er dit samlede køb på mere end 3.000 kr. eksklusive moms, får du GRATIS fragt direkte til din virksomhed!

Vi har forpligtet os til at levere de mest effektive løsninger - så du kan stole på os! Produkterne har forskellige omkostninger baseret på hvilken modellen og antallet af tryk. Hos Brandingfabrikken tilbyder vi attraktive rabatter, hvis du bestiller mere end én paraply - beregn prisen direkte online ud fra antallet af paraplyer og tryk, se din besparelse med det samme!

Har du brug for hjælp eller har du andre spørgsmål vedrørende produkterne, så tage venligst kontakt til os via mail info@brandingfabrikken.dk eller ring på 7020 4056.

Vi glæder os til at tale med dig om vores produkter!

Modtager jeg en korrektur på min paraplyer med logo?

Inden vi begynder at producere dine trykte paraplyer, sender vi dig en PDF-fil som viser paraply model, trykfarver og området, hvor dit logo vil blive placeret. Vi beder dig gennemgå indholdet samt vores ordrebekræftelse for at sikre, at alt er, som du ønsker det. Du kan naturligvis vende tilbage til os for justeringer, hvis du ikke er helt tilfreds med korrekturen.

Kan jeg bestille en vareprøve på paraplyen inden bestilling?

Vi sender dig gerne en prøve, så du kan vurdere de varer, du har til hensigt at købe. Dine prøver vil blive leveret til dig mellem 2 og 5 hverdage efter bekræftelse af din ordre. En færdig prøve med tryk vil vi foreslå hvis din ordre er meget stor eller der er usikkerhed omkring eks. logofarven. Omkostningerne forbundet med en færdig prøve er meget høje, for dig som kunde.